«Δεν έκρυψα ποτέ ότι μπήκα στο διαγωνισμό με στρατηγική» ανέφερε η Μαρίνα Ντεμολλάι, η παίκτρια η οποία αποχώρησε χθες στον ημιτελικό του MasterChef και σήμερα ήταν καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου.

«Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία. Έβγαινα από το δωμάτιο και όπου με πετύχαινε… Περνούσα από δίπλα του κι έλεγε διάφορα σχόλια για μένα προσωπικά. Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε, είπα αυτή την ατάκα “δάγκωσε τη λαμαρίνα”. Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένειά μου έξω, έχω τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου. Ο Διονύσης δεν είναι άνθρωπος που θα δώσει το περιθώριο να συζητήσεις. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά εκείνος το συνέχιζε, με πίεζε ψυχολογικά και όλο αυτό με επηρέασε» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Ντεμολλάι για την σχέση της με τον Διονύση Σαρακίνη.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι μίλησε και για τα άτομα που δεν θα ήθελε να κάνει παρέα εκτός διαγωνισμού. «Ήταν προσβλητικά αυτά που είπαν για μένα, δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα ειδικά στην τηλεόραση, είναι πραγματικά ντροπιαστικό όλο αυτό. Με τον Διονύση δεν θα κάνω παρέα, δεν θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Στον Ιωάννη ζητάω συγγνώμη, αλλά τα πράγματα που έχει πει δεν αρμόζουν ούτε στο πρόσωπό του, αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Και με την Ανούς δεν θα έκανα παρέα με τίποτα. Θα πω βέβαια ότι πολλές φορές είχε πάρει θέση υπέρ μου απέναντι στον Διονύση, με είχε υπερασπιστεί. Αλλά μετά ήρθε ο… λούτσος!» είπε η παίκτρια.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι.

Στην πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, η Μαρίνα Ντεμολλάι ευχαρίστησε τη μητέρα της και εξήγησε το γιατί.

 «Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή. Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη μαμά μου, Νικόλ.

Και ένα μεγάλο συγγνώμη που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλά εσύ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε αγάπη από τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν τη λέω για ‘σενα. Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ και σ’ αγαπώ!

Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου, τον καλύτερο μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω! Που πάντα με στηρίζεις και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα. Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και τη μουρμούρα μου. Στήριγμα μου! Εμείς!

Και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα.