Στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, έχει μπει πλέον ο διαγωνισμός μαγειρικής που στο αποψινό του επεισόδιο είχε ίσως την πιο συγκινητική και φορτισμένη αποχώρηση.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ωστόσο, στον 2ο ημιτελικό του διαγωνισμού η Mαργαρίτα ήταν η νικήτρια του τεστ Δημιουργικότητας και ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη να παρακολουθεί τους 4 συμπαίκτες της, Παύλο, Μαρίνα Αλέξανδρο και Διονύση να έχουν στην διάθεσή τους 100 λεπτά για να φτιάξουν το τέλειο πιάτο, που θα τους δώσει το «εισιτήριο» για τους 4.

Μετά από μια σκληρή και απαιτητική δοκιμασία, το ταξίδι ενός από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef 5, του Παύλου, τελείωσε λίγο πριν τον «τερματισμό».

«Πέρασα πολύ ωραία γενικά! Όλα τα καλά τελειώνουν! Θα προχωρήσω και θα ξαναπροσπαθήσω. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος, με τους κριτές και τους παίκτες να τον αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

Η αποχώρηση αυτή τούς συγκίνησε όλους στο πλατό του MasterChef 5. Ο μάγειρας με τη λιγότερη εμπειρία από όλους, τούς «έβαλε τα γυαλιά» φτάνοντας στην τελική πεντάδα.

Ο παίκτης παρέδωσε τη μαύρη του ποδιά στους κριτές του διαγωνισμού και αποχώρησε με γέλια και χειροκροτήματα.

Τελική 4άδα MasterChef 5

Η τελική τετράδα του MasterChef 5 αποτελείται από τον Διονύση, τον Αλέξανδρο, τη Μαρίνα και τη Μαργαρίτα.

«Ανάμεσά σας είναι οι δυο φιναλίστ και ο μεγάλος νικητής του MasterChef. Ξεκουραστείτε γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα! Έχουμε λίγο ακόμα, αλλά θα είναι πολύ δυνατό!» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους final four.