Ο Χρήστος Φερεντίνος σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό, το Σάββατο, την Τέλεια Απόδαραση, το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται ο παρουσιαστής έχοντας στο πλευρό του την Άννα Πρέλεβιτς.

H «Τέλεια Απόδραση», όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης μπήκε δυναμικά στην αρένα.

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha σημείωσε 20.7% στο σύνολο του κοινού και 21.1% στο δυναμικό κοινό, ενώ περισσότεροι από 2.100.000 τηλεθεατές, συντονίστηκαν έστω και για 1’ για να δουν την «Τέλεια Απόδραση».

Τα προγράμματα του Alpha που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό το Σαββατοκύριακο

Το τηλεοπτικό κοινό όμως κέρδισαν και άλλα προγράμματα του Alpha στη μάχη της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο.

Ο «Οδηγός Καλής Ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήρθε πρώτος στο δυναμικό κοινό το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας 17.2% τηλεθέαση κατά μέσο όρο.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε το Σαββατοκύριακο 23.5% στο σύνολο του κοινού και 20% στο δυναμικό κοινό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.475.000 τηλεθεατές.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού συγκέντρωσε 18.3% στο σύνολο του κοινού και 18.4% στο δυναμικό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.675.000 τηλεθεατές.

To «Kitchen Lab» ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού με 17.2%. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.164.000 τηλεθεατές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.