Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έξαψη» είδαμε πως: Η Τζόυ τα βάζει με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά της γίνεται επικίνδυνη. Η υπόθεση της Βίκυς επανεξετάζεται λεπτομερώς. Μαρίνα και Ορφέας αποκαλύπτουν ένα- ένα τα γεγονότα όπως έγιναν πραγματικά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό.

Η Βίκυ επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς κανένα νεότερο από τη μητέρα της. Η Εβίτα προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή, όπως δεν έκανε ποτέ πριν! Ο Αλέξανδρος περνά χρόνο με τα παιδιά του. Μηνάς και Κωστής, μιλάνε, ίσως για πρώτη φορά, ειλικρινά. Ο Γιάννος ζητά από την Κλαίρη μια πολύ μεγάλη χάρη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21.00 στην «Έξαψη» του Mega;

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η Ίριδα και ο Τζώρτζης συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια. Η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της απ’ όλους. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο παντοπωλείο της Κλαίρης, για να έρθει αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη. Η έρευνα για τη μητέρα της Μαρίνας και της Βίκυς, δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γιάννος μπαίνει στο ένατο βήμα της θεραπείας του: Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγχώρεση.