Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο πλαστικός χειρούργος σημείωσε πως όντως έχει «πειράξει» το πρόσωπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αλλά τόνισε πως ήταν άδικο για εκείνη που ορισμένοι πήραν φωτογραφίες στις οποίες ήταν 12 χρόνων και τις συγκρίνανε με αυτές που είναι 25 χρόνων προκειμένου να αποδείξουν πόσο έχει αλλάξει η εμφάνιση της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αποτέλεσε θέμα συζήτησης ανάμεσα στους συνεργάτες του Πρωινού και προκάλεσε την on air αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά παρατήρησε πως εξαιρουμένων των ζυγωματικών που έχει προσθέσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Είναι άλλη γυναίκα. Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα!», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος δείχνοντας το «πριν» και το «μετά» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Τότε η Φαίη Σκορδά, ζήτησε από τους συνεργάτες της να βρουν φωτογραφία από την εποχή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εργαζόταν ως μοντέλο της εκπομπής καθώς τότε δεν είχε προβεί σε αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της.

Τότε ήρθε ακόμα μια ατάκα-καρφί από τον Γιώργο Λιάγκα προς τη Φαίη Σκορδά με αφορμή το γεγονός ότι οι συνεργάτες της εκπομπής καθυστερούσαν να εντοπίσουν το πλάνο.

«Δεν την αναγνωρίζει, γι’ αυτό δεν τη βρίσκει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.