Τα πάνω κάτω ήρθαν χθες στο Survivor. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι θα δημιουργηθούν νέες ομάδες έφερε γκρίνες στους παίκτες αλλά και κλάματα. Στο έκτακτο συμβούλιο οι συνθέσεις των ομάδων επιβεβαίωσαν ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Έτσι πλέον οι Κόκκινοι αποτελούνται πλέον από τους Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο. Στους Μπλε ανήκουν οι Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να κάνει μια πλάκα για να χαλαρώσει το κλίμα, μια πλάκα που όμως μέχρι να αποκαλυφθεί άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό. Ο παρουσιαστής επισήμανε ότι στους Μπλε υπάρχει μια κενή θέση για έναν παίκτη που επιστρέφει και δεν ήταν άλλος από την Ανθή Σαλαγκούδη. Όλοι πάγωσαν και περίμεναν να δουν την παίκτρια ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Μόνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέμενε ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Και είχε δίκιο!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=5n4kEsI0KGU