Και ποιός δε χαίρεται στο άκουσμα πως αγαπημένα παιδικά προγράμματα που παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας, πρόκειται να «ζωντανέψουν» μέσω πραγματικών ηθοποιών και σκηνικών;

Σαφώς το αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr μπορεί να μην είναι πάντα ικανοποιητικό και πολλοί να απογοητεύονται από αυτή την προσπάθεια στο τέλος, ωστόσο ας δούμε κάποιες live-action σειρές που εμπνεύστηκαν από την ύπαρξη δημοφιλών κινούμενων σχεδίων, ανάμεσα τους και δύο που δεν έχουν προβληθεί ακόμη αλλά σίγουρα ανυπομονούμε γι΄αυτές!

  1. Sabrina – Chilling Adventures of Sabrina

Η σειρά Chilling Adventures of Sabrina προβλήθηκε μέσω του Netflix το 2018-2019 με πρωταγωνιστές τους Kiernan Shipka, Ross Lynch, Rosalind Walker και Ambrose Spellman.

2. Winx Club – Fate: The Winx Saga

Η σειρά Fate:The Winx Saga του Netflix ξεκίνησε το 2021 και πρωταγωνιστούν οι Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt και Elisha Applebaum.

3. Archie’s Weird Mysteries – Riverdale

Το Riverdale έκανε πρεμιέρα το 2017 στο κανάλι CW και οι πρωταγωνιστές του είναι οι K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse και Madelaine Petsch.

4. Teen Titans – Titans

Η σειρά Titans έκανε πρεμιέρα το 2018 στο DC Universe με πρωταγωνιστές τους Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Curran Walters κ.α.

5. Scooby-Doo, Where Are You! – Mystery Incorporated

Η σειρά Mystery Incorporated, η οποία ελπίζουμε να προβληθεί αρκετά σύντομα, θα έχει πρωταγωνιστές τους Jessica Chancellor, Dade Elza, Dayeanne Hutton, Chris Villain.

6. Powerpuff girls – Powerpuff girls

Τις αγαπημένες Powerpuff Girls θα υποδυθούν οι Dove Cameron, Yana Perrault και Chloe Bennetγια το κανάλι CW με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία πρεμιέρας.