Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το «Survivor» και το μεσημέρι της Δευτέρας εισέβαλλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, στο «Καλό μεσημεράκι».

Στην συζήτηση του παρουσιαστή με τον σχεδιαστή κοσμημάτων πρωταγωνίστησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αρχικά ανέφερε: «Τους ανθρώπους που αγαπώ τους μοιράζομαι την ειλικρίνειά μου και τις αληθινές μου σκέψεις, τώρα αν θέλει κάποιος να το χαϊδέψω τα αυτιά δε μπορώ να το κάνω… Η Ανθή δε μου μιλούσε πριν αποχωρήσω. Δε μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει έκπληκτη τη στιγμή που όντας στο παιχνίδι δε μου μιλούσε. Δεν ήμουν κολλητός με κανέναν. Μιλούσα με όλους… Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω».

Στην συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε: «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή» είπε και συνέχισε «δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή».

Κάνοντας μια πρόβλεψη για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής του Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Θα ήθελα να κερδίσουν η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ηλίας γιατί είναι καταπληκτικοί αθλητές».