O Περικλής Κονδυλάτος ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης από το κοινό από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός συνέχειας του Survivor.

Η γνωστοποίηση του αποτελέσματος έφερε την έκπληξη του ίδιου και των συμπαικτών του, ωστόσο θα είναι αυτός που θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξης Παππάς, ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Στο συμβούλιο της Τρίτης ο Γιώργος Κόρομι και ο Πάνος Καλλίδης υπέδειξαν ακόμα δύο συμπαίκτες τους που θα έμπαιναν στην αγχώδη αυτή διαδικασία, οι οποίοι ήταν ο Κρις Σταμούλης και ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον τελευταίο να είναι τελικά αυτός που φεύγει.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αντιμετώπισε την αποχώρησή του θετικά, λέγοντας πως φεύγει «γεμάτος» από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, χειροκροτήθηκε από τους παίκτες και των δύο ομάδων μετά την ομιλία του, με την Ανθή Σαλαγκούδη να δείχνει θλιμμένη που αποχώρησε ένας παίκτης με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά.