Οι εξελίξεις γύρω από το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη «τρέχουν» τις τελευταίες μέρες. Η ΕΡΤ μέσω ανακοίνωσης της, ενημέρωσε πως η συνεργασία της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σταματάει.

Ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο «τραπέζι» είναι το πώς θα αποχωρήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης από τον «Πλάτανο».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στον «Πλάτανο» δεν θα πεθάνει αλλά θα εξαφανιστεί και αυτό αναμένεται να συμβεί την επόμενη Παρασκευή, στο 88ο επεισόδιο ενώ οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ επιθυμούν να αφαιρέσουν το πρόσωπο του ηθοποιού και από τα trailer της σειράς για αυτές τις μέρες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο ρόλος του.

Τέλος εποχής και για την συνεργασία του ηθοποιού με το θέατρο Μουσούρη

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει και στην συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το θέατρο Μουσούρη και τον επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη σύμφωνα με την ίδια εκπομπή.

«Όπως όλα δείχνουν, έχουμε τέλος εποχής του Πέτρου Φιλιππίδη από το Θέατρο Μουσούρη. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον γνωστό παραγωγό Κάρολο Παυλάκη. Ήταν πολύχρονη αυτή η συνεργασία. Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στον «αέρα» του «Πρωινού».

TAGS