Ανατρεπτικές και καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης, στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» η ζωή του Μάνου Βόσκαρη θα βρεθεί σε κίνδυνο και μάλιστα ο διοικητής του Διαφανίου θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ, στο θάνατο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» η Μαρία Μαδούρου είναι μία από τις καταγγέλλουσες της οποίας ο άνδρας, ο Θανάσης δεν γνώριζε τίποτα για το τι έχει ζήσει η γυναίκα του στις φυλακές.

Όταν ο Θανάσης μαθαίνει το τι έχει περάσει η γυναίκα του «τρελαίνεται» και εντοπίζει τον Βόσκαρη όπου και τον απειλεί. Η ζωή του Μάνου Βόσκαρη βρίσκεται σε κίνδυνο, πρώτη φορά που βρίσκεται τόσο κοντά στον θάνατο.

Ο διοικητής του Διαφανίου τρομοκρατείται και παίρνει μια απόφαση Αποφασίζει να ζητήσει πό την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι, να φυγαδευτεί και να τον μεταφέρουν σε μυστική τοποθεσία.

Για την απόφαση του αυτή ενημερώνει την Σοφούλα η οποία αμφιταλαντεύεται αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Η Παγώνα και ο Τόλλιας απελπίζονται καθώς νομίζουν ότι θα χάσουν για πάντα την κόρη τους.