Το τηλεοπτικό της μέλλον αποφάσισε να ξεκαθαρίσει η Ελεονώρα Μελέτη μέσω της στήλης της.

Η ίδια απαντά μέσω του blog της στο mustonline: «Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί για το ποια θα είναι η συνέχεια, αλλά ακόμα η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει».

«Διάβασα κάπου πως ανανέωσα με το Σταρ, κάπου αλλού πως τα λόγια μου στην τελευταία εκπομπή ήταν αινιγματικά… Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Δεν ανανέωσα με το Σταρ. Αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει κιόλας. Δεν ήταν καθόλου αινιγματικά τα λόγια μου. Είπα ξεκάθαρα πως θα τα πούμε από Σεπτέμβρη», προσθέτει.

Στη συνέχεια, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Star και αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα σχέδια της και τι περιμένει. «Δεν ανανέωσα με το Star. Αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει κιόλας. Δεν ήταν καθόλου αινιγματικά τα λόγια μου. Είπα ξεκάθαρα πως θα τα πούμε από Σεπτέμβρη. Πήρα το ρίσκο μου. Θα τα πούμε; Τα πράγματα είναι απλά. Έχω κάνει έναν πιλότο (ένα δείγμα) της εκπομπής που έχω να προτείνω και με την οποία θα ήθελα να ασχοληθώ. Έχω ξεκαθαρίσει με όλους όσους έχω συζητήσει και τους αφορά, πως δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που κάνω μέχρι τώρα, αλλά και πως δεν θα ήθελα να επιστρέψω σε τίποτα από τα παλιά και γνώριμα. Υπάρχει ενδιαφέρον. Και αυτό με χαροποιεί. Μόνο αυτό μπορώ και μόνο αυτό ξέρω να σας πω».