Μια αναπάντεχη απόδραση από την καθημερινότητα, ο λαμπερός ήλιος, τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, ο ελληνικός ουρανός, η συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η ενέργεια Kalamaraki Day, που έτρεξε κάτω από την ομπρέλα της νέας καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου «Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι», συζητήθηκε όσο λίγες και ολοκληρώθηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το Ούζο Πλωμαρίου, μέσα από την πρωτότυπη καμπάνια του, κατάφερε να μας ξαφνιάσει αλλά και να μας ξεσηκώσει! Το kalamaraki day αποτέλεσε μια ενέργεια έκπληξη, που το όνομά της συνδέθηκε με τις μικρές αποδράσεις της παρέας και έγινε σύνθημα στα στόματα του κόσμου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ξεπερνώντας τις 4.500, ενώ η ιστοσελίδα kalamarakiday.gr δέχθηκε πάνω από 130.000 επισκέψεις!

Πάνω από 1.000 νικητές απόλαυσαν μια ημέρα δίπλα στη θάλασσα, με νόστιμους μεζέδες και Ούζο Πλωμαρίου. Και ήταν όλα κερασμένα: Μεταφορές με πούλμαν, μπλουζάκια, καπέλα, μεζέδες και φυσικά το Ούζο Πλωμαρίου!

Ανάμεσα στους νικητές, εργαζόμενοι εταιρειών, φοιτητές, σύλλογοι και ομάδες από όλη την Ελλάδα: Χρυσή Ευκαιρία, Φοιτητές Αλεξάνδρειου ΤΕΙ, Nestle, Αγροκτηνοτροφική, SKAG, Σύλλογος Σαμαρειτών, Παπουδής, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Mondelez, Euroagro, Παγωτά Δωδώνη, είναι μερικοί από αυτούς.

Οι αντιδράσεις των συμμετεχόντων, ενθουσιώδεις και όλοι μιλούν για μια ενέργεια που θα τους μείνει αξέχαστη, που κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και ενώθηκαν σε μια μεγάλη αισιόδοξη παρέα. Μια ημέρα με χαμόγελα και πολύ κέφι.

Η καμπάνια με τίτλο «Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι», δε σταματά όμως εδώ και το Ούζο Πλωμαρίου παρουσιάζει νέο τηλεοπτικό σποτ που μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες εικόνες του καλοκαιριού, με ξεναγό τη γνώριμη φιάλη του αγαπημένου μας ούζου.

Με κυρίαρχα μηνύματα την αυθεντικότητα, την αισιοδοξία που πηγάζει από τις ανθρώπινες σχέσεις και τη χαρά που μπορεί να φέρουν απλές στιγμές, που η παρέα μπορεί να τις κάνει μαγικές, το Ούζο Πλωμαρίου, μέσα από τη νέα του καμπάνια, αποτυπώνει τις αλήθειες του. Παραδίδει τη σκυτάλη του kalamaraki day σε όλο κόσμο και μας παρακινεί να μεταδώσουμε το θετικό του μήνυμα σε κάθε γωνιά του τόπου μας, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα κάτω από τον υπέροχο, ελληνικό ήλιο μας. Τον ήλιο που χαρίζει μόνο χαμόγελα.

Αυτό το καλοκαίρι, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου υπόσχεται να συνοδεύσει τις πιο φωτεινές καλοκαιρινές μας στιγμές. Τις στιγμές που εμείς μόνο μπορούμε να τις κάνουμε μοναδικές. Με τον ήλιο που κρύβεται μέσα μας. Γιατί, όταν έχει Ήλιο, Έχει Πλωμάρι!