«Είμαι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει το ίδιο πολύ και θέατρο, τηλεόραση, σινεμά, μεταγλώττιση, ραδιόφωνο, διδασκαλία και συνδικαλισμό».

Αυτό ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε το «τραγικό» ποσό που λαμβάνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις των σήριαλ.

«Δεν θυμάμαι τις ταινίες που έχω δανείσει τη φωνή μου. Εδώ δε θυμάμαι τα σήριαλ καλά καλά γιατί έχω κάνει άπειρα guest. Όταν παίρνω τις επαναλήψεις από τα δικαιώματα, 0,50 με 1 ευρώ κάθε φορά δηλαδή, στις ταινίες είναι παραπάνω» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είναι αρκετά τραγικό το ποσό. Να ξέρει ο κόσμος, ότι κάθε φορά που μας βλέπει και γελάει ή κλαίει, εμείς παίρνουμε 0,50 ευρώ» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Έχω την περηφάνεια αυτή, επειδή ήμουν μυρμήγκι και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πέρασα μια πάρα πολύ ωραία ζωή, απέκτησα μια περιουσία και ζω αξιοπρεπώς και καλά και είμαι στην ευτυχή θέση να βοηθώ τους άλλους» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός αν και έχει ταυτιστεί με τους κωμικούς ρόλους, έχει κάνει περισσότερους δραματικούς. «Ο Νίκος Φώσκολος που με αγαπούσε πάρα πολύ, με ήθελε σε πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν προλάβαινα να παίξω σε πολλά δικά του, μου έλεγε: “σταμάτα να παίζεις αυτές τις αηδίες και τις μπούρδες. Είσαι ένας δραματικός ηθοποιός, το έχεις καταλάβει;”».