Μεγάλος νικητής του φετινού GNTM αναδείχθηκε. Σε μια αναμέτρηση η οποία κρίθηκε στον πόντο και με το τηλεοπτικό κοινό να είναι αυτό που έβγαλε την οριστική απόφαση, αναδείχθηκε ο νικητής του GNTM.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Βίκυ Καγιά, κατά τις ώρες της ψηφοφορίας καταγράφηκε ρεκόρ ψήφων κατά τη διάρκεια του τελικού ενώ έκανε και χιούμορ με το σύστημα καθώς φέτος δεν «έπεσε» όπως τις άλλες χρονιές.

Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο κάθε υποψήφιος μετατράπηκε σε πόντους με άριστα το 40 και προστέθηκε στην συνολική βαθμολογία.

Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής ήταν οι τρεις φιναλίστ που κατάφεραν, το βράδυ της Τρίτης να φτάσουν στο μεγάλο τελικό του GNTM όμως ένας αναδείχθηκε ο νικητής και αυτός ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Ο παίκτης μόλις άκουσε το όνομα τ ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ενώ δάκρυα γέμισαν τα μάτια του.

Το κοινό χάρισε στον Ανδρέα 12,8 βαθμούς και βρέθηκε στην τρίτη θέση με 84,8 βαθμούς. Ο Ηρακλής συγκέντρωσε συνολικά 95 βαθμούς και η Παρασκευή 87 βαθμούς.

Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τις βαθμολογίες των κριτών

Τηλεοπτικό κοινό και φιναλίστ του φετινού GNTM 3 σε ζωντανή μετάδοση έμαθαν τις βαθμολογίες των κριτών του διαγωνισμού για τη δεύτερη φωτογράφηση.

Ανδρέας, Παρασκευή και Ηρακλής κατά τη δεύτερη αυτή φωτογράφηση της δοκιμασίας πάρταραν και ξεσάλωσαν ενώ διαφήμιζαν ένα ποτό.

Οι κριτές βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των τριών καλύτερων μοντέλων του φετινού GNTM και ο πίνακας της κατάταξης διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε τους 72 βαθμούς
  • Η Παρασκευή Κερασιώτη έφτασε τους 76 βαθμούς
  • Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ έφτασε τους 79 βαθμούς

Με τρολάρισμα στον Γιώργο Καράβα ξεκίνησε η live μετάδοση του τελικού

Το μαγνητοσκοπημένο κομμάτι του μεγάλου τελικού του GNTM 3 έφθασε στο τέλος του και έφτασε η στιγμή της ζωντανής μετάδοσης.

Σε live μετάδοση, οι τρεις φιναλίστ, Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής θα μάθουν τις βαθμολογίες τους για τη δεύτερη φωτογράφηση της δοκιμασίας του τελικού ενώ θα δουν μαζί με τους κριτές την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Εξάλλου, οι τηλεθεατές είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα και θα αναδείξουν ποιο μοντέλο είναι το αγαπημένο τους.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ξεκίνησε η live μετάδοση του τελικού του GNTM 3 όμως οι κριτές επεφύλασσαν μια ιδιαίτερα αγχωτική πλάκα στον coach Γιώργο Κάραβα.

Η κάμερα εστίασε στον Γιώργο Καράβα ο οποίος ήταν στο κέντρο του πλατό και περίμενε τους κριτές ενώ ο άνθρωπος της παραγωγής τον ενημέρωσε πως βρίσκονται στον «αέρα».

«Πρώτο πλατό live και με αφήσατε μόνο;» φώναξε ο Γιώργος Καράβας που δεν πίστευε πως στην πρώτη του φορά κατά την οποία θα έβγαινε ζωντανά στο πλατό ήταν μόνος του.

Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και ο Άγγελος Μπράτης μπήκαν στο πλατό και τον ενημέρωσαν πως επρόκειτο για… τρολάρισμα.

Ο φόβος του κορονοϊού κράτησε εκτός τελικού τον Άγγελο Μπράτη

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε τόσο από τον ημιτελικό του GNTM 3 όσο και από τον τελικό.

Ο κριτής, και κατά τον χθεσινό ημιτελικό όσο και στις δοκιμασίες του τελικού έδινε τις βαθμολογίες του μέσω Skype.

Ο ίδιος όμως ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να δώσει τις εξηγήσεις του στους φιναλίστ του GNTM 3 και να τους ενημερώσει γιατί απουσίαζε από το πλατό σε μια τόσο σημαντική, για εκείνους, στιγμή όπως είναι ο τελικός.

Ο λόγος λοιπόν είναι ο κορονοϊός. Ο κριτής σύμφωνα με τα όσα ανέφερε είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και αν και τα τεστ του βγήκαν αρνητικά, τέθηκε σε αυτοαπομόνωση προληπτικά.

«Σας οφείλω μια εξήγηση γιατί δεν είμαι. Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19. Έβγαλα τον εαυτό μου σε απομόνωση. Όλα τα τεστ μου είναι αρνητικά. Όμως θεώρησα ότι δεν μπορώ να υποβάλλω κανέναν σε αυτή τη δοκιμασία γιατί μπορεί να φοβάται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο ενημέρωσε πως η καραντίνα του Άγγελου Μπράτη τελειώνει και θα βρίσκεται στο πλατό στο live κομμάτι του τελικού του GNTM.