Οι τρεις καλύτεροι του φετινού GNTM 3 βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Δημήτρη Σκουλό στη δοκιμασία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Παρασκευή, Ηρακλής και Ανδρέας κλήθηκαν να διαφημίσουν με τις πόζες τους ένα ποτό και να μπουν σε κλίμα πάρτι.

Χορός και τραγούδι περίμεναν τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι πλαισιώθηκαν από επαγγελματίες μοντέλα προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία.

Την παράσταση όμως «έκλεψε» η μοναδική γυναίκα του τελικού, Παρασκευή Κερασιώτη. Το λαμπερό φόρεμα που φορούσε το νεαρό μοντέλο βοήθησε την παίκτρια να αποδώσει τις πόζες που είχε στο μυαλό της ενώ ο παρτενέρ της την βοήθησε πάρα πολύ.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά, η οποία παρακολουθούσε τη διαδικασία από το μόνιτορ σημείωσε χαρακτηριστικά, για τον παρτενέρ της Παρασκευής πως: «Νομίζω ότι του Χρήστου του έπεσε το σαγόνι».

Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήρθε άμεσα. «Δεν πειράζει! Θα του πάρουμε άλλο!» απάντησε η κριτής του GNTM.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Αιμιλιάνο λίγο μετά την αποχώρησή του

Ο τελικός του GNTM 3 ξεκίνησε και ο Αιμιλιάνο ήταν ο πρώτος που αποχώρησε καθώς, αν και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι κριτές αποφάσισαν πως είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Μετά την αποχώρηση του Αιμιλιάνο, οι τέσσερις φιναλίστ έμειναν τρεις. Παρασκευή, Ηρακλής και Ανδρέας πέρασαν στην επόμενη φάση του τελικού και ο Αιμιλιάνο ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν πίστευε ότι αποχώρησε μετά από τόση διαδρομή, παρόλο που δεν ήταν πολύ καλός στην πασαρέλα.

Οι υπόλοιποι παίκτες έσπευσαν στο πλάι του προκειμένου να τον παρηγορήσουν κι ο ίδιος προέβλεψε για νικητή τον Ανδρέα όσο κι αν συμπαθεί τον Ηρακλή.