Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Θέμης Κανέλλος βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» προκειμένου να μιλήσουν για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς έχει εξελιχθεί θετικά αυτή τις τελευταίες μέρες.

Οι δυο παίκτες φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί χαιρέτησαν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος βρισκόταν live στο πλατό του reality του ΣΚΑΪ και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον διπλανό της.

«Ναι τον έχω αδικήσει και του ζητάω συγγνώμη, και σε αυτόν και στους φίλους του, συγγενείς του, και σε όλους του gay» είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναφερόμενη στη φράση πως είναι «η ντροπή των gay» που είχε χρησιμοποιήσει για τον συμπαίκτη της στο παρελθόν.

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε αποδεκτή την συγγνώμη της δικηγόρου. «Το πιστεύω ότι έχει μετανιώσει. Όντως με ενόχλησε. Ζήτησε συγγνώμη» είπε η ο Θέμης Κανέλλος εξηγώντας πως πλέον διατηρούν  μια όμορφη και ήρεμη σχέση με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στην συνέχεια στο πλάνο των παικτών που βρισκόντουσαν στο δωμάτιο επικοινωνίας μπήκε η Ραμόνα Μοροσάνου η οποία ήταν καλεσμένη στο reality. Η Ραμόνα πήρε τον λόγο και «απαίτησε» από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη για το σχόλιο της πως «κοιμάται εύκολα σε δωμάτιο με άνδρες επειδή είναι από τη Ρουμανία».

Η Άννα Μαρία από την πλευρά της τόνισε πως από όπου και αν ήταν η καταγωγή της το ίδιο θα έλεγε καθώς η ίδια προτιμά να κοιμάται στο διάδρομο από το να μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τους άντρες συγκατοίκους της. «Αυτά αλλού! Τι μου την δείξατε; Για να μου χαλάσει η ψυχολογία;» αναφώνησε εκνευρισμένη η δικηγόρος.