Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ένα νέο πρόσωπο θα φτάσει στο Διαφάνι και θα προκαλέσει κύμα εξελίξεων στις «Άγριες Μέλισσες».

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο Μιλτιάδης Σεβαστός και η ανάγκη του να κάνει εξορκισμό. Δράση όμως, για να βοηθήσει τον αδερφό της θα λάβει η Ανέτ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, στις «Άγριες Μέλισσες», στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του Ant1, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια νέα είσοδο η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης μετά και τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου υπεβλήθη σε ηλεκτροσόκ, είναι αντιμέτωπος με τους «δαίμονες» του. Ο ίδιος ζήτησε από τον Παπά Γρηγόρη να του κάνει εξορκισμό ωστόσο εκείνος δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο εξορκισμός όμως θα γίνει όμως δεν θα του τον κάνει ο Παπά Γρηγόρης, θα του τον κάνει άλλο πρόσωπο το οποίο όμως θα του αλλάξει και τη φαρμακευτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός Αργυρίου θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα είναι αυτός που θα κουράρει τον Μιλτιάδη. Τον γιατρό Αργυρίου θα υποδυθεί ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης.

Τον γιατρό Αργυρίου πρόκειται να τον συστήσει στον Μιλτιάδη, η αδερφή του Ανέτ και θα τον συστήσει ως δικό της φίλο και δεν του λέει εξ’ αρχής την ιδιότητα του.