Σε νέα μέρα και ώρα θα στέλνει από αυτή την εβδομάδα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ένα «Γράμμα για σένα». Συγκεκριμένα, αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 22:15 η παρουσιάστρια μέσα από τη συχνότητα του Open, θα ξεδιπλώνει ιστορίες ζωής που συγκλονίζουν, με αφετηρία τα συναισθηματικά φορτισμένα γράμματα που δέχεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους.

Αυτή την εβδομάδα, τα γράμματα οδηγούν σε αποκαλύψεις και ανατροπές.

H Μελίνα Μακρή μιλά για την εποχή που είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της. Βιώματα που όλα αυτά τα χρόνια δεν τα έχει μοιραστεί δημοσίως και τα οποία κρύβονται πίσω από το χαμόγελό της.

Έτσι, με αφορμή το γράμμα που λαμβάνει, η γνωστή τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της. Θυμάται τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε και εξομολογείται πως για πολλά χρόνια επέστρεφε με δάκρυα στα μάτια στο σπίτι της. Ποιος είναι ο αποστολέας του γράμματός της;

Η 19χρονη Καίτη έρχεται στο «Γράμμα Για Σένα» από την Κύπρο μαζί με την μητέρα της με σκοπό να εντοπίσει τα ίχνη του Έλληνα πατέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 μηνών. Συνάντησε μόνο μια φορά τον πατέρα της, όταν ήταν πέντε ετών, και έκτοτε εκείνος χάθηκε από τη ζωή της.

Τα τελευταία δέκα χρόνια τον αναζητά χωρίς αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερό άγχος της είναι αν βρίσκεται στην ζωή. Τι συνέβη άραγε και εκείνος επέλεξε να απομακρυνθεί από τη μονάκριβη κόρη του; Θα δεχτεί απόψε να ανοίξει το γράμμα της; Οι εξελίξεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές της 19χρονης Καίτης