Βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο μουσικό talent show του καναλιού του Αμαρουσίου και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, μιλώντας στο περιοδικό «Glam» αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει και τι της αρέσει στο X-Factor 3.

«Εμένα το X-Factor μου αλλάζει τελείως την εικόνα γύρω μου, τη διάθεση. Δεν είναι καλό να το λέω αυτό, αλλά εφόσον είναι χόμπι και κάτι έξτρα για το σταθμό θα το λέω. Μου κάνει καλό», λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Για τους άντρες της κριτικής επιτροπής η ίδια αναφέρει ότι δεν έχουν αλλάξει αλλά ότι έχουν μαλακώσει. «Εγώ δεν το φανταζόμουν, κάτι που γίνεται για τρίτη φορά να μην είναι πιο κοινότυπο κι όντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι το καλύτερο που έχω δει.. Η ατμόσφαιρα είναι πιο μαλακωμένη, δε φοβάται ο ένας τον άλλον, ξέρει ο ένας να χτίσει πάνω στην ατάκα του άλλου» προσθέτει.

Όσον αφορά το αν είναι ικανοποιημένη που δεν ανέλαβε τα groups στο παιχνίδι, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να τα είχε πάρει γιατί θεωρεί πως ο νικητής του X-Factor βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη δηλώνει πως αν αποφασίσει να παντρευτεί, αυτό θέλει να γίνει χωρίς πρόγραμμα. «Θα ‘θελα παρά πολύ αν θα παντρευτώ ή αν θα κάνω παιδί να γίνει τελείως αβίαστα, αβασάνιστα και όχι προγραμματισμένα. Θα ήθελα παρά πολύ να κάνω ένα παιδί και στο δικό μου το μυαλό, ιδανικά, θα το ήθελα σε ενάμιση με δυο χρόνια».