Στο δωμάτιο επικοινωνίας βρέθηκε η Σοφία Δανέζη για να συνδεθεί ζωντανά με το πλατό του «Big Brother» και να συνομιλήσει με τους παρουσιαστές, Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και με τους καλεσμένους.

Οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για τη φράση της Σοφίας Δανέζη που προκάλεσε καυγά ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη Πυργίδη.  Η τραγουδίστρια του «Big Brother» ανέφερε τη φράση: «Θα τον ξεφτιλίσω στη Θεσσαλονίκη» αναφερόμενη στον Δημήτρη Πυργίδη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να συζητήσει με την παίκτρια για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Αποφεύγεις τη σύγκρουση της στιγμής και επιμένεις σε αυτό που σε αθωώνει ή μέσα στο μυαλό σου υπάρχει σύγχυση;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σοφία Δανέζη τότε τους ρώτησε αγριεμένη τι εννοούν και όταν οι παρουσιαστές ανέφεραν το συγκεκριμένο περιστατικό εκείνη αντέδρασε λέγοντας τους: «Παίζετε με τις λέξεις!».  Η φράση όμως αυτή εκνεύρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν παίζουμε με καμία λέξη! Είναι άλλη η ένοια του θα σε ξεφτιλίσω και άλλο θα ξεφτιλιστεί μόνος του».

«Μπαίνω στο δωμάτιο και είπα ότι έχει να κάνει με τα άτομα που γνωρίζω εγώ, όχι με τη Θεσσαλονίκη» σχολίασε η Σοφία Δανέζη και λίγο πιο μετά πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω, θα πρέπει να εξηγήσω στη Ραμόνα και στην κάθε Ραμόνα την έννοια μου; Μπήκα εδώ μέσα και εξήγησα τι ακριβώς εννοούσα. Εγώ έτσι το εννοώ ρε κύριε Αντρέα!».

«Τι θες και εσύ και πας βρε πουλάκι μου και μιλάς μπροστά στη Ραμόνα;» την ρώτησε η Ναταλί Κάκκαβα και η τραγουδίστρια αποκρίθηκε: «Δεν το σκέφτηκα, τι να κάνω;».  Ο Χάρης Βαρθακούρης τότε την ρώτησε τι ακριβώς εννοούσε όταν είπε ότι θα ξεφτιλίσει τον Δημήτρη Κεχαγιά. «Εγώ! Σαν Σοφία. Βρε παιδιά, εντάξει! Ότι θέλετε! Δεν είναι αυτή η έννοια» αντέδρασε ξανά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Μετά την συζήτηση που είχαμε με τον Χρήστο Μακρίδη, μπήκα εδώ μέσα και εξήγησα στον BB ότι για τους δικούς μου νόμους, λέω από την αρχή, ότι με τον Πυργίδη είμαστε και οι δυο από τη Θεσσαλονίκη έχουμε κοινούς γνωστούς. Έχω κρατήσει από την αρχή μια τυπική στάση απέναντι του και έχω πει ότι δεν μπορώ να τον ψηφίσω για τους δικούς μου νόμους».

Λίγο πριν «κλείσει» η ανάλυση του θέματος η Σοφία Δανέζη υπέδειξε στην παραγωγή: «Θα σας παρακαλέσω αυτό να γίνεται σε όλους».  Αυτό όμως προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος σημείωσε: «Άσε αυτές τις υποδείξεις!».

Τότε η Σοφία Δανέζη αναφέρθηκε στη Ραμόνα Ραμοροσάνου λέγοντας: «Βγάλαμε τη Ραμόνα ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος». «Άσε τη Ραμόνα στην άκρη. Δεν έχουμε πρόβλημα με τη Ραμόνα τώρα» αποκρίθηκε έντονα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Το ξέρω ότι δεν έχετε πρόβλημα με τη Ραμόνα» σημείωσε με ειρωνικό χαμόγελο η τραγουδίστρια.