Μια φράση της Σοφίας Δανέζη έβγαλε εκτός εαυτού τον Δημήτρη Πυργίδη ο οποίος άμεσα της ζήτησε τον λόγο και οι δυο τους οδηγήθηκαν σε έναν έντονο καυγά.

Η Ραμόνα Ραμοροσάνου ενημέρωσε τον παίκτη που προκαλεί χάος στο σπίτι του «Big Brother» ότι η τραγουδίστρια ανέφερε πως αν τολμήσει ο Δημήτρης Πυργίδης να τη ψηφίσει «θα τον ξεφτιλίσει σε όλη τη Θεσσαλονίκη».

Ο Δημήτρης Πυργίδης φώναξε την Σοφία Δανέζη για να λύσουν τη διαφορά και την ρώτησε αν το είπε και εκείνη απάντησε θετικά.

«Μπορούσες να με πιάσεις και να το λύσουμε. Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν έχουμε τοίχος. Έχουμε μιλήσει για άσχετα πράγματα. Γιατί δεν με έπιασες να μου μιλήσεις να μου πεις ότι έχεις πρόβλημα μαζί μου;» ανέφερε ο Δημήτρης Πυργίδης στην Σοφία Δανέζη.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και γράφω τη Ραμόνα και κάθε Ραμόνα» και σηκώθηκε από το κρεβάτι για να φωνάξει τον Χρήστο Μακρίδη ο οποίος ήταν μπροστά στην συζήτηση όπου ειπώθηκε η επίμαχη φράση.

Οι τρεις τους άρχισαν να συζητάνε για την φράση και η Σοφία Δανέζη υποστήριξε πως αυτό που είπε είναι ότι ανάμεσα στις ψήφους που πήρε είναι και του Πυργίδη και όταν πάει στη Θεσσαλονίκη θα ξευτιλιστεί μόνος του (σημ: εννοώντας ότι θα προβληθούν τα σχετικά βίντεο).

Ωστόσο, ο «Big Brother» έδειξε το βίντεο με την συγκεκριμένη συζήτηση και φάνηκε ότι η Σοφία Δανέζη ανέφερε ότι εκείνη θα ξευτελίσει τον Δημήτρη Πυργίδη.