Ένα concept το οποίο δεν ήταν διόλου υπέρ του είχε να αντιμετωπίσει ο πρώτος άνδρας διαγωνιζόμενος του «My Style Rocks» το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Εγκυμοσύνη με στιλ» ήταν το θέμα το οποίο έδωσε η παραγωγή στους διαγωνιζόμενους και εκείνοι έπρεπε να το στηρίξουν ενδυματολογικά.

Ο Μηνάς Αηδόνης όμως, όχι μόνο κατάφερε να παρουσιάσει μια πλήρη εικόνα στους κριτές του «My Style Rocks» αλλά και να αποσπάσει το πρώτο του πεντάρι καθώς έφερε το concept στα μέτρα του παρουσιάζοντας έναν «πατέρα με στιλ».

«Αποδεικνύεις σήμερα ότι έχεις έρθει να κερδίσεις» σχολίασε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου η οποία πήρε πρώτη τον λόγο για να βαθμολογήσει και να κρίνει τον Μηνά ενώ πρόσθεσε: «Έχεις ένα πολύ αμήχανο θέμα να αντιμετωπίσεις, διόλου υπέρ σου λόγω φύλλου.

Είσαι όμως ο μόνος απ’ όλους που έχεις φέρει τόσα πολλά πράγματα, για να αναπληρώσεις το κενό καθώς εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνουν τα κορίτσια όμως το έχεις κάνει σε βαθμό συγκλονιστικά καλό. Είσαι άψογος. Δε με χαλάει τίποτα. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου ένα νικητή. Είσαι συνεπής, δεν είσαι υπερφορτωμένος. Έχεις ωραία χρώματα».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε στον Μηνά το πρώτο του πεντάρι.