Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στην κουζίνα του «Big Brother» και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραΐσα Κόντη σε συζήτηση με τον Χρήστο Βαρουξή, πετούσε «κακιούλες» προς εκείνον και οι δυο τους για άλλη μια φορά είχαν έντονη αντιπαράθεση.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία παρακολουθούσε τα όσα γινόντουσαν μίλησε έντονα στη Ραΐσα λέγοντας της: «Κλείστο το στόμα σου, δεν αντέχω».

Η Ραϊσα αν και αρχικά προσπάθησε να αποφύγει την έκρηξη, μια αναφορά της Άννας Μαρίας στη μητέρα της πρώτης την έκανε να ξεσπάσει με αποτέλεσμα να της χυμήξει.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Σοφίας Δανέζη η οποία μπήκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες και έσπρωξε τη Ραΐσα Κόντη στο δωμάτιο με τις προμήθειες για να ηρεμήσει.

Μαζί με την Ραΐσα μπήκε και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Χριστίνα Ορφανίδου που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την νεαρή παίκτρια η οποία κλωτσούσε πράγματα και ούρλιαζε από τα νεύρα της.

Τα όσα έγιναν στο σπίτι του «Big Brother» προκάλεσαν την παρέμβαση του Μεγάλου Αδερφού ο οποίος φώναξε και τις δυο παίκτριες, ξεχωριστά στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους έκανε έντονη παρατήρηση καθώς παραβίασαν τους κανόνες του σπιτιού περί λεκτικής και σωματικής βίας τονίζοντας τους ότι «ξεπέρασαν τα όρια».