Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν ξανά την εμφάνιση τους και οι εξελίξεις της δεύτερης σεζόν έχουν προκαλέσει κύμα συζητήσεων αλλά και αναλύσεων μεταξύ των θαυμαστών της σειράς του Ant1.

Η προσοχή όλων, είναι πλέον στραμμένη στη φυλακή όπου κρατείται η Ελένη Σταμίρη καθώς καταδικάστηκε για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Τα βάσανα όμως δεν τελειώνουν για την Ελένη με τον εγκλεισμό της στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Το newsbeast.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα και απαθανάτισε τους ηθοποιούς στα γυρίσματα.

Μαρία Κίτσου, Βασίλης Μπισμπίκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τάσος Σωτηράκης, Εύα Σιμάτου, Χριστίνα Χριστοδούλου «πρωταγωνιστούν» στα καρέ του newsbeast.gr. Είτε με το σενάριο στα χέρια, είτε μια χαλαρή στιγμή στη λιακάδα, είτε την στιγμή που η κάμερα «γράφει» αφού ο σκηνοθέτης έχει δώσει σήμα, οι ηθοποιοί παραμένουν προσηλωμένοι στις σκηνές τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι ηθοποιοί της σειράς  φαινόμενο του Ant1 κάνουν αρκετές πρόβες τις σκηνές τους, και όχι μόνο τα λόγια που έχει να πει ο καθένας, πολλές φορές προτού «γράψει» η κάμερα. Η συγκεκριμένη τακτική ακολουθείται στο θέατρο, όπου οι ηθοποιοί δεν έχουν τη δυνατότητα του μοντάζ καθώς εμφανίζονται ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Το Διαφάνι 6 χρόνια μετά

Διαφάνι 1965: Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό.

Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους.

Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω.

\Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά τον Λάμπρο από όλα όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και η εργασία της στα χωράφια .

Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.