Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης, η εκπομπή «Special Report» του Ant1. Η συνέντευξη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον δημοσιογράφο Αντώνη Φουρλή και τα κενά στην ιχνηλάτηση που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της καταγραφής των κρουσμάτων στις συρροές που ανησυχούν τους ειδικούς προβλήθηκαν στην πρεμιέρα.

Το δεύτερο αυτό θέμα, της εκπομπής προκάλεσε ερώτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος απηύθυνε ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την υπουργό Εργασίας με αφορμή καταγγελίες εργαζομένων σε μεγάλη παραγωγική μονάδα της Βορείου Ελλάδος που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή και αφορούσαν στον χειρισμό μεγάλων συρροών κορονοϊού με κοινό σημείο τους χώρους εργασίας.

Ο κ. Λοβέρδος στην ερώτηση του ζήτησε να ενημερωθεί μεταξύ άλλων ποια μέτρα θα ληφθούν για την έγκαιρη ιχνηλάτηση συρροών σε παρόμοιες περιπτώσεις καθώς επίσης και αν εξετάζεται το ενδεχόμενο εξειδίκευσης των «γενικών κειμένων» με τις υπάρχουσες οδηγίες προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία των πολιτών.