Καλεσμένος στο J2US ήταν το περασμένο Σάββατο ο Snik, ο οποίος εκτός από την εμφάνισή του επί σκηνής, είχε και μία μίνι συνέντευξη με το Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο ράπερ, σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, μίλησε και για τη σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, ενδιαφέρον είχε ο διάλογος με την Δέσποινα Βανδή, στην οποία ακούσαμε κάποια στιγμή να της λέει ο Snik: «Εσείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μπείτε στο Instagram μου, να με μάθετε…». Αλλά όπως φαίνεται υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο, μιας και ο μεταξύ τους διάλογος ήταν μεγαλύτερος, όμως «κόπηκε» στο μοντάζ/

Όπως ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», ο Snik ήταν αρκετή ώρα στη σκηνή ενώ υπήρξε μια παρεξήγηση με την Βανδή, η οποία προσπάθησε να μοιραστεί την ιστορία της όταν γνώρισε το 50 Cent.

«Ήταν αρκετή ώρα πάνω στη σκηνή ο Snik και δεν γινόταν να παίξει όλο το απόσπασμα. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε να μοιράζεται μια προσωπική της ιστορία απ’ όταν βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο το 2002 και συνάντησε από κοντά τον 50 Cent. Ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο Snik την διέκοψε και της είπε συγκεκριμένα ότι “εσείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μπείτε στο Instagram μου, να με μάθετε, να με γνωρίσετε και μετά να βγάζετε συμπεράσματα ότι εμείς δεν είμαστε σωστά και καλά πρότυπα”», είπε η συνεργάτης της εκπομπής.

Και πρόσθεσε: «Έλεγαν για τα κοσμήματα κι εκεί η Δέσποινα Βανδή του είπε ότι “εγώ άλλο ήθελα να σου πω, ότι συνάντησα τον 50 Cent και φορούσε κάτι βαριές αλυσίδες και του είπα μπορείς να μου χαρίσεις μία;”. Αυτό ήθελε να πει, αλλά ο Snik την διέκοψε και είπε αυτό για τα κακά πρότυπα».