Τον αγώνα που θα ανακηρύξει τον πρωταθλητή του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου (NFL) για το 2014 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova.

Ο μεγάλος αγώνας Seattle Seahawks – Denver Broncos του 48ου Super Bowl θα μεταδοθεί την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου στις 00:30 και οι συνδρομητές θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν μέσω του FOX.

Το Super Bowl, αποτελεί την αθλητική «εθνική εορτή» των ΗΠΑ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση και προκαλεί το ενδιαφέρον από όλα τα media παγκοσμίως. Εκτός όμως από το αθλητικό κομμάτι υπάρχει και το καλλιτεχνικό. Το ψυχαγωγικό μέρος του μεγάλου τελικού έχουν αναλάβει ο δημοφιλής αμερικανός τραγουδιστής Bruno Mars, αλλά και το θρυλικό συγκρότημα Red Hot Chili Peppers.

Η ζωντανή μετάδοση του 48ου Super Bowl από το FOX και το οποίο θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova, θα ξεκινήσει την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου στις 00:30 και περιλαμβάνει το Super Bowl pre-show, τη μετάδοση του αγώνα με την αυθεντική αμερικάνικη περιγραφή, το show του ημιχρόνου, τη στέψη του πρωταθλητή και εκπομπή με post-game ανάλυση.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του 48ου Super Bowl έχει ως εξής:

00:30 – 01:30: Pre Game show
01:30 – 06:00: Αγώνας Seattle Seahawks – Denver Broncos και τελετή απονομής
06:00 – 06:30: Post Game show