Η συναρπαστική, νέα σειρά θρίλερ «ZeroZeroZero» έρχεται με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Ο Gabriel Byrne είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Roberto Saviano. Το «ZeroZeroZero» εστιάζει στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και τον οικονομικό και πολιτικό παρασκήνιο και αντίκτυπο που έχει. Η σειρά πραγματεύεται τη ζωή μιας δυναμική οικογένειας που διακινεί την κοκαΐνη και την σχέση της με διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως και τα μεξικάνικα καρτέλ σε συνδυασμό με τη μαφία. Πωλητές, αγοραστές και μεσάζοντες σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες εμπλέκονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την παράδοση ενός φορτίου κοκαΐνης.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους: Andrea Riseborough, Dane Dehaan, Harold Torres.

Η σειρά έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Το «ZeroZeroZero» θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στο Novacinema4HD από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00.