Στη φετινή εκπομπή «Πάμε πακέτο», έχουν παρουσιαστεί θέματα που προκάλεσαν, όπως η λιποθυμία μιας κοπέλας, αλλά και η αποκάλυψη ενός εγκλήματος. Το κοινό διχάστηκε, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να παρουσιαστούν στο «γυαλί».

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, μιλώντας στο «TV Έθνος» σχολίασε τα διφορούμενα αυτά θέματα, υποστηρίζοντας την στάση που κράτησε.

«Δεν τα δείχνουμε όλα. Δείξαμε ότι πρόκειται να λιποθυμήσει και μετά για λίγο ό,τι συνέβη. Η κοπέλα ήταν ώρα πολλή στο πάτωμα», σχολίασε. «Εγώ ξέρω ότι πάντα κάτι θα πουν. Άλλος θα πει άσπρο, άλλος θα πει μαύρο. Εγώ θεωρώ ότι σεβάστηκα την κοπέλα. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει την αντίθετη άποψη κι εγώ το δικαίωμα να μην τον ακούω».

Όσο για την περίπτωση του εγκλήματος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπογράμμισε: «Στην περίπτωση της δολοφονίας φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο με την έρευνα, δεν ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να το προβλέψουμε. Κάτι που σοκάρει τόσο πολύ δεν μπορώ να το κρύψω, μπορώ απλώς να το εξωραΐσω όπως και έκανα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.