Όταν βγήκε στις τηλεοπτικές οθόνες για πρώτη φορά το Fame Story, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η παίκτρια που χωρίς καμιά αμφιβολία, άφησε το στίγμα της τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και στα ριάλιτι γενικότερα, ήταν η Άσπα Τσίνα. Ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, οι κόντρες της με τους τότε συμπαίκτες της, όπως και με την κριτική επιτροπή, και δη με την Κατερίνα Κούκα, άφησαν τηλεοπτική εποχή.

Και μία γεύση από την Άσπα Τσίνα του Fame Story, μας έδωσε η τραγουδίστρια το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του J2US. Αφορμή για την έκρηξη της ήταν η άποψη της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι που ερμήνευσε, «ΟΚ» του Φοίβου, το οποίο έχει τραγουδήσει ο Νίνο.

Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να εξηγήσει (και λέμε προσπάθησε γιατί η Άσπα δεν έλεγε να την αφήσει να ολοκληρώσει) πως το συγκεκριμένο είναι ένα ανάλαφρο κομμάτι, το οποίο φτιάχνει τη διάθεση όσων το ακούνε. Αλλά τι ήθελε να πει το… ανάλαφρο; Η Τσίνα αντέδρασε.

«Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο… Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε… Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό… Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων.

Κι ενώ η Βανδή προσπαθούσε με ψυχραιμία τι εννοεί, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε με χιούμορ προς την Άσπα: «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» και εκείνη με το μάτι να γυαλίζει, της απάντησε: «Ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου».

Και μπορεί με την επιτροπή να έληξε εκεί η ένταση, είχαμε έναν μίνι δεύτερο γύρο και στο green room, όπου βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα και η οποία έκανε ένα σχόλιο, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Τσίνα.

«Την βλέπω ότι δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα και ο Μάριος ο καημένος περίμενε να ακούσει κάτι για την προσπάθεια του», είπε.

«Είπες ότι δεν με βλέπεις καλά; Αλήθεια τώρα; Δεν με ξέρεις πως είμαι όταν φορτώνω γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά, Βίκυ μου. Ειδικά απόψε είμαι εξαιρετικά, οπότε δεν θα ήθελα να προτρέχεις πριν έρθω», της είπε η Άσπα με έντονο ύφος.