Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε πριν λίγη ώρα η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη σύμφωνα με πληροφορίες προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί εάν αυτοί οι «προσωπικοί λόγοι» που την ώθησαν στη λήξη της συνεργασίας με τη δημόσια τηλεόραση σχετίζονται με τις συνθήκες υπό τις οποίες έβγαινε η εκπομπή που παρουσίαζε.

Θυμίζουμε ότι η κ. Τρέμη παρουσίαζε καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη την εκπομπή «10» αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, μαζί με τους δημοσιογράφους Αντώνη Δελλατόλα και Ηλία Κανέλλη, επιχειρώντας μια διαφορετική προσέγγιση της επικαιρότητας με καλεσμένους πολιτικούς, ανθρώπους του Τύπου, ακαδημαϊκούς αναλυτές και άλλα γνωστά πρόσωπα

Άγνωστη παραμένει τώρα η τύχη της ίδιας της εκπομπής, εάν δηλαδή θα συνεχίσει με κάποιον άλλον παρουσιαστή καθώς βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει σήμερα θα πρέπει να μεταδοθεί.

Θυμίζουμε ότι η κ. Τρέμη είχε επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από μακρόχρονη απουσία καθώς η αμέσως προηγούμενη φορά που την είχαμε δει ήταν την περίοδο που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πριν αναστείλει τη λειτουργία του ο σταθμός το έτος 2017.

Έκτοτε είχε συνταξιοδοτηθεί μέχρι να της γίνει η πρόταση από την ΕΡΤ.

Όπως είχε τονίσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, «τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές τεχνικής φύσεως».