Στη μαγευτική Αράχωβα, η σεφ Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τη μυστική συνταγή του Καρυδάτου. Δοκιμάζει μια εκπληκτική πίτα που μυρίζει Ελλάδα, με χόρτα από τον Παρνασσό, ενώ οι εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει μια σαλάτα με όσπρια είναι πολλές!

Χειμωνιάτικα απογεύματα και η Ντίνα περιμένει της φίλες της για μια ζεστή κούπα τσάι. Στην κουζίνα της αποκαλύπτει τη συνταγή της υπέροχης Καρυδόπιτας της μαμάς της, ένα θρεπτικό ψωμί γεμιστό με φέτα, ελιές και ντομάτα, και νόστιμα και γρήγορα ρολάκια με ανθότυρο και γιαούρτι για όλες τις ώρες…

«Ελλήνων Γεύσεις» την Κυριακή στις 15:00 στον ΣΚΑΪ.