Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» επέστρεψαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από δύο ημέρες διακοπής. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, το σαββατοκύριακο παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού κι έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Μέχρι, όμως, να πάρει τα αποτελέσματα, έλαβαν προληπτικά μέτρα προστασίας προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τους συνεργάτες του, αλλά και τους ανθρώπους ο Κρατερός Κατσούλης θα ερχόταν σε επαφή. Και αφού τελικά τα συμπτώματα δεν είχαν να κάνουν με τον κορονοϊό, το ζευγάρι πήρε και πάλι θέση στην εκπομπή.

Μάλιστα, ο Κατσούλης θέλησε να αναφερθεί στην εμπειρία που έζησε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλε.

«Ξαναγυρίσαμε κυρίες και κύριοι! Είμαστε εδώ! Να πω προσωπικά ένα τεράστιο ευχαριστώ και για τις ευχές σας, όταν ανακοίνωσα πως θα πάω να κάνω προληπτικά το τεστ για κορονοϊό, κατόπιν της προτροπής της γιατρού μου. Να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όταν βγήκε αρνητικό το τεστ. Εγώ το έκανα επειδή αισθάνθηκα πως όφειλα να το κάνω, επειδή είχα κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα. Δεν μου ήρθε έτσι ξαφνικά να πάω. Ήταν μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα εμπειρία αυτές οι δυόμιση μέρες απομόνωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όπως εξήγησαν οι δύο παρουσιαστές, στην εκπομπή έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επίσης, είπαν πως κυκλικά θα απουσιάζουν κάποιοι από τους συνεργάτες, ενώ και οι ίδιοι μεταξύ τους τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Μάλιστα, η Καραβάτου βγήκε με γάντια στην εκπομπή.