Δήμητρα Αλεξανδράκη και Τζώρτζια Παναγή επιδόθηκαν σε έναν καβγά άνευ προηγουμένου στο πλατό του My Style Rocks 3 με πολλά… γαλλικά και μπιπ.

Αφορμή για την ένταση ανάμεσα στις δυο παίκτριες στάθηκε ο σχολιασμός της Τζώρτζιας στην ενδυματολογική επιλογή της Κορίνας Αβραμιτίδου και το χιούμορ που επιχείρησε να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλώντας στην κρητική διάλεκτο.

Μετά το τέλος του καβγά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της παρουσιάστριας Κατερίνας Στικούδη και της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, οι παίκτριες συνέχισαν να κάνουν τη πασαρέλα τους και να παρουσιάζουν τα κονσεπτ τους.

Η σειρά της Τζώρτζιας Παναγή έφτασε και με νάζι και χορό εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της με κονσεπτ «πηγαίνω στην Γκραντ Μπαζάαρ στην Κωνσταντινούπολη».

Τα κορίτσια βαθμολόγησαν την ενδυματολογική επιλογή της παίκτριας όμως ο βαθμός που ξεχώρισε ήταν αυτός της Δήμητρας Αλεξανδράκη ο οποίος ήταν μόλις 0,1!

Η Κατερίνα Στικούδη της τόνισε πως δεν υπάρχει αυτή η βαθμολογία. «Έβαλα 1 αλλά είναι 0 για μένα!» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.