Καβγάς με πολλά μπιπ στήθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3 με πρωταγωνίστριες την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κορίνα Αβραμιτίδου εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να βαθμολογηθεί από τις συμπαίκτριες της για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Τζώρτζια Παναγή βαθμολόγησε την συμπαίκτρια της με 2 και η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη της έδωσε τον λόγο ώστε να αιτιολογήσει τον βαθμό της.

«Αρχικά, πριν να βάλεις το από πάνω μου θύμισε λίγο κινέζικο, δεν ξέρω γιατί» άρχισε να λέει η Τζώρτζια Παναγή και πρόσθεσε: «Μπορεί να κάνει λίγο ότι πας να πάρεις παραγγελία από κάποιο εστιατόριο. Για Κάιρο, το φανταζόμουν πολύ διαφορετικό. Λίγο πιο 80’s στιλ το’ χω στο μυαλό μου. Αυτό δεν μου κάνει καθόλου Κάιρο εμένα. Είσαι πολύ ωραία, πολύ στυλάτη, αλλά όχι για Κάιρο. Θα σε σταματήσουν σίγουρα στο αεροδρόμιο να σε ρωτήσουν “Είσαι κάτι; Πας κάπου;”. Μου κάνει περισσότερο η Αίγυπτος για 80’s. Με τζιν και τζάκετ».

Η Τζώρτζια Παναγή που έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς ακούει από τι συμπαίκτρια της αρκέστηκε να πει: «Το καταλαβαίνω, το δέχομαι γιατί δεν κατάλαβα τι είπες… Με έχεις στείλει αδιάβαστη τώρα».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να παρέμβει. «Συγγνώμη που διακόπτω» ξεκίνησε να λέει και απευθυνόμενη στην Τζώρτζια Παναγή είπε: «Ότι λες είναι άκυρο! Σταμάτα να μιλάς» και η Κατερίνα Στικούδη γούρλωσε τα μάτια της.

«Αλήθεια τώρα;» αναρωτήθηκε η Τζώρτζια Παναγή. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλοντας να κάνει χιούμορ άρχισε να μιλάει κρητικά σχολιάζοντας τα μαύρα ρούχα που φορούσε η Κορίνα τα οποία θύμισαν κρητική παραδοσιακή φορεσιά.

Ακούγοντας τη κρητική διάλεκτο της Δήμητρας, η Τζώρτζια την χαρακτήρισε «βλαχάρα» και εκεί ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα στις δυο παίκτριες του My Style Rocks 3.

«Δηλαδή, αποκαλείς τους Κρητικούς βλάχους;» την ρώτησε η Δήμητρα.

«Όχι, εσένα!» της απάντησε η Τζώρτζια.

Η ένταση που ξεκίνησε ανάμεσα στις δυο παίκτριες συνεχίστηκε με πολλά… γαλλικά κα μπιπ ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε στην Κύπρια Τζώρτζια Παναγή: «Και κατηγορείς τους κρητικούς ενώ εσύ είσαι από την Κύπρο και μιλάτε πολύ χειρότερα;» και πρόσθεσε: «Σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε εμείς στην Κρήτη και λες βλαχάρα; «Θες μ@δομ@νι, πάμε μ@δομ@νι!» κατέληξε η παίκτρια.