Συζυγικό καυγαδάκι στο Globetrotters: Τι λιγούρης είσαι

«Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!» είπε η Αντελίνα στον Χάρη Βαρθακούρη - Δείτε το βίντεο


MEDIA
8:56
10/10/2019
Συζυγικό καυγαδάκι στο Globetrotters: Τι λιγούρης είσαι
6
loading

Στη Νέα Ζηλανδία ταξίδεψαν χθες, στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού παιχνιδιού Globetrotters, ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής θαύμασε τις αιθέριες υπάρξεις και η σύζυγός του εκνευρίστηκε πάρα πολύ. «Τι λιγούρης είσαι; Σκέψου τι κάνεις όταν είσαι μόνος σου!. Βλέπουμε κι ωραίες γυναίκες, ο Χάρης δηλαδή τις έχει δει όλες!» είπε στην κάμερα η Αντελίνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε «τα εν οίκω με εν δήμω… Ούτε που θυμάμαι ποια ήταν!» με την σύζυγό του να του απαντά: «Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!».

Δείτε το βίντεο:

Στο παιχνίδια τρία ζευγάρια ξεκινούν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα. Από εκεί καλούνται να διαγράψουν τρεις διαφορετικές διαδρομές και να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες.

Η αποστολή είναι κοινή: να περάσουν τις δοκιμασίες που θα τους ανατεθούν και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται.

Από κάθε προορισμό τα ζευγάρια πρέπει να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα αποτελούν απόδειξη ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.Το πρώτο ζευγάρι που θα περάσει και από τις 12 χώρες και θα μαζέψει τα αντίστοιχα αντικείμενα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στεφθεί νικητής.

Ο Πέτρος Πολυχρονόπουλος από την Αθήνα θα παρακολουθεί την πορεία των ζευγαριών, θα αποφασίζει και θα οργανώνει τις αποστολές τους.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα προσφέρει 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής του. Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα επίσης δικής τους επιλογής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Δεν

  έχεις παντρευτεί και κάνα κούκλο ένα ψευδό άνδρα έχεις παντρευτεί Α και κάτι άλλο που τον πήρε ο μπαμπάς του γιατί Από μικρός τεμπέλης ήταν κυνηγάει τα παιχνίδια να βγάλει φράγκα Οπότε σκουπίδια και οι δύο είστε Και μάλλον εσύ φέρνεις για πατσαβούρα

 2. avatar Καληνύχτα

  Ωραίο επίπεδο έχει η νύφη του Πάριου να τη χαίρεται όταν η γυναίκα αποκαλεί την άλλη γυναίκα πατσαβούρα πιστεύω ότι έχει πολλά απωθημένα μέσα της Γιατί από ότι βλέπω δεν είμαι και η καρυάτιδα απλά έχει παντρευτεί τον άεργο που τον ζει ο μπαμπάς του....

 3. avatar Ακηρατος

  Ζηλέυευε τον Χάρη για την γυναίκα του και τους δυό τους, που πληρώνονται, για να κάνουν διακοπές. Παραδεχθείτε το. Βγάζουν γέλιο. Η μουσική από πίσω εντελώς αχρείαστη. Θυμίζει αρχαίες μπούρδες Μαστοράκη.

 4. avatar νικος2576ΔΔ

  Τι δουλειά κάνεις; Γιος του Γιάννη Πάριου.
  Κι εσύ που αποκαλείς μια άλλη γυναίκα πατσαβούρα; Νύφη του Γιάννη Πάριου.

 5. avatar Τζακ

  Ακούγεται υπέροχη...τυχεράκια!

 6. avatar Ρε

  Πατσαβουρα ειναι οποια αποκαλει τις αλλες γυναικες ετσι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει