To έβδομο επεισόδιο του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, θα προβάλει την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 22:00 το Novasports 1.

Στο έβδομο επεισόδιο με τίτλο «Η προετοιμασία για το Μουντιάλ», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα να δουν το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα τις 12 πόλεις που φιλοξενούν τους αγώνες, στοιχεία για τη χώρα και την προετοιμασία της, τα στάδια, τις υποδομές, στοιχεία της FIFA για τη διοργάνωση, καθώς και μίνι συνεντεύξεις με Βραζιλιάνους δημοσιογράφους και πολιτικούς.

Ο πολιτιστικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Βραζιλίας, Γκουστάβο Μπεζέρα, μιλάει στη κάμερα των καναλιών Novasports για τη τρομακτική ανάπτυξη της χώρας του και ο Ζιοβάνι εκφράζει τις αντιρρήσεις του για τα ποσά που έχουν διατεθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Κάμερα από το Σάο Πάολο, αναλύει όλες τις παραμέτρους για τα υπέρ και τα κατά της διοργάνωσης του Μουντιάλ από τη χώρα του.

Επίσης στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλάει από το Μπέλο Οριζόντε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντουντού, αναφορικά με το πως βιώνει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ στην πατρίδα του την Βραζιλία.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μεταφέρονται στην χώρα της «σάμπα» και βλέπουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και παίρνουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.