Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» ήταν ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη Ράνια Θρασκιά και την εκπομπή της, καθώς και στις συζητήσεις που γίνονται με το Χρήστο Φερεντίνο.

Όσον αφορά την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά, δήλωσε: «Ή θα ξεκινήσει κοντά, μετά το Πάσχα για να χει ένα δίμηνο να «τρέξει» η εκπομπή ή αλλιώς αν δεν προλάβει πάμε για του χρόνου».

Σχετικά με το Χρήστο Φερεντίνο, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Υπάρχουν δύο ιδέες για τον Χρήστο, κάνουμε συζήτηση για ένα late night με στοιχεία χιούμορ και μας έχει προτείνει και ο ίδιος κάτι και το συζητάμε. Ο Χρήστος είναι από τα πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση».

Μετά τις πρόσφατες διενέξεις της Έλλη Στάη με τη διέυθυνση της δημόσιας τηλεόρασης, ακούστηκαν πολλά σενάρια. Ο Τζώνη Καλημέρης διευκρίνισε: «Η Έλλη Στάη συνεχίζει. Τα βρήκανε χωρίς σοβαρούς τραυματίες… Συνεχίζει κανονικά».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που χρειάζονται …ανάπαυση, το διοικητικό στέλεχος της ΕΡΤ είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πρέπει να μείνει ένα χρόνο εκτός να χαλαρώσει, να αναπνεύσει. Ο Αρναούτογλου δεν θα έπρεπε να κάνει τον Όμορφο Κόσμο δεύτερη χρονιά. Πρέπει να κάνει late night show. Η Ναταλία Γερμανού είναι έτοιμη να κάνει το «Αλάτι και Πιπέρι».