To Vodafone TV κάνει και πάλι τη διαφορά φέρνοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα τη σειρά El Embarcadero, που αναμένεται να γίνει η νέα ισπανόφωνη επιτυχία!

Αν η τέλεια ληστεία του Pina σε καθήλωσε με τη γρήγορη δράση και τις ανατροπές, τώρα με το νέο διαμαντάκι του Ισπανού σκηνοθέτη ετοιμάσου να βιώσεις ένα roller coaster συναισθημάτων, με φόντο μια μυστηριώδη λιμνοθάλασσα.

Το El Embarcadero του Alex Pina έρχεται με φούρια και μπόλικο ισπανικό ταμπεραμέντο και υπόσχεται να γεμίσει με σασπένς τα βράδια του καλοκαιριού σου!

Δεν έχεις πεισθεί ακόμη;

Μια δοκιμή είναι αρκετή για να αλλάξεις γνώμη γιατί το Vodafone TV σου δίνει μία μοναδική ευκαιρία! Το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουριας σειράς μυστηρίου σε περιμένει για να το δεις δωρεάν στο vodafone.gr και να χαθείς στην πλοκή του!

Μην το χάσεις λοιπόν και βάλε το El Embarcadero από τώρα στη λίστα με τις σειρές που θα λιώσεις.

Ο αγαπημένος σου Professor είναι πάλι εδώ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του La Casa De Papel, ο αγαπημένος σου Álvaro Morte, αφήνει πίσω του το ρόλο του ιδιοφυή και πολυμήχανου καθηγητή και καταπιάνεται με τα άδυτα των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Στο επίκεντρο, η έρευνα και η εξιχνίαση της αυτοκτονίας του Oscar (Álvaro Morte), συζύγου της αρχιτεκτόνισσας Alexandra Verónica Sánchez, η οποία ανακαλύπτει ότι ο άντρας της ζούσε με «διπλή ταυτότητα».

Συντετριμμένη από τον θάνατό του, η Alexandra ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της ζούσε διπλή ζωή με μια άλλη γυναίκα, τη Veronica.

Αναζητώντας την αλήθεια, η πρωταγωνίστρια θα προσεγγίσει φιλικά τη Veronica, με ψεύτικη ταυτότητα, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που ο άντρας της αφαίρεσε τη ζωή του.

Η σειρά αποφεύγει αριστουργηματικά να πέσει σε μελό κοινοτυπίες που συνήθως συναντά κανείς όταν εμπλέκονται άπιστοι σύζυγοι και σε προκαλεί να την δεις… μονορούφι.

Θες κι άλλο;

Ο Pina επιστρατεύει και την υπόλοιπη παρέα του Casa de Papel. Ο σκηνοθέτης Alex Rodrigo, ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς Miguel Amoedo, και δύο από τους σεναριογράφους της, ο David Barrocal και ο Javier Gómez Santander δίνουν το δικό τους στίγμα στη σειρά.

Με φόντο τα υπέροχα τοπία της Βαλένθια και την σκηνοθετική μαεστρία του Pina αυτή η σειρά δεν θα θέλεις να τελειώσει.

Μη χάνεις χρόνο! Ετοίμασε από τώρα τα ποπ κορν και δες εντελώς δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της πρώτης season στο vodafone.gr!

Και το καλύτερο; Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης, αποκλειστικά στο Vodafone TV, τους τελευταίους μήνες του 2019.

Stay tuned λοιπόν γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή και ακόμα περισσότερα δωρεάν επεισόδια θα ακολουθήσουν στο vodafone.gr!

Δείτε το βίντεο