Το πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» γέμισε σοκολάτες και υλικά ζαχαροπλαστικής καθώς Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος φάνηκε πως είχαν πολλή όρεξη σήμερα και άρχισαν να κυνηγιούνται εν ώρα εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περίμενε για να πάρει την «εκδίκησή» του από τη Φαίη Σκορδά καθώς πριν από δύο μέρες του είχε ρίξει σοκολάτα στο πρόσωπο.

Ο παρουσιαστής τότε, άρχισε να την κυνηγά στο πλατό και εκείνη έτρεχε, φωνάζοντας για να «σωθεί», ουρλιάζοντας. Τελικά, κατάφερε να αποφύγει για λίγο τον συνεργάτη της.

Την ώρα της μαγειρικής η Φαίη Σκορδά πίστευε ότι την γλίτωσε, ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπήκε μέσα και την έλουσε με σοκολάτα και άρχισε να γελά.

«Όποιος σταθμός θέλει έναν άνθρωπο λίγο οριακό στις αντιδράσεις του είμαι διαθέσιμος μετά τα μέσα Ιουνίου…», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από το πλατό για να λούσει τα μαλλιά της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Να είναι γλυκιά η μέρα σας, η δικιά μου δε θα είναι… Δυστυχώς η Φαίη περνά το δεύτερο χέρι λούσιμο με όσους έχουμε δουλειά αύριο εν πάση περιπτώσει και όσοι είμαστε εδώ αύριο (γέλια). Και να βρείτε έναν άνθρωπο που να σας αγαπά τόσο και να σας περιχύσει με σοκολάτα».