Με εμπλουτισμένες γνώσεις γύρισαν από τη Γαλλία οι παίκτες του MasterChef 3 και οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη νίκη τους με τον Γιάννη Αποστολάκη στο φημισμένο εστιατόριο – και βραβευμένο με δύο αστέρια Μισελέν – «Σπονδή».

Την ώρα που περπατούσαν στην οδό Πύρρωνος, ο Γιάννης Αποστολάκης εμφανίστηκε πίσω από ένα παντζούρι για να τους χαιρετήσει. «Γιάννη, να σου πω μια λέξη που έμαθα στα γαλλικά; Je t’ aime (Σ’ αγαπώ)» του είπε η Ασημίνα, σχηματίζοντας με τα χέρια της μια καρδιά.

Η «Σπονδή» επιφύλασσε μία έκπληξη και για τον Παντελή, που βρήκε έπειτα από χρόνια, στην εξόρμηση με τους συμπαίκτες του στο MasterChef, τον pastry chef, με τον οποίο είχαν κάνει μαζί φαντάροι στην Κύπρο.

Τον Παντελή, εκτός από τους παλιούς γνωστούς, φαίνεται να τον κυνηγάει και το κουλί, καθώς την ώρα της περιήγησης στην κουζίνα της «Σπονδής» ετοιμαζόταν ένα κουλί και τον φώναξαν ως «ειδικό», ρωτώντας: «Παντελή, εν κουλί αυτό;», φράση που παραπέμπει στον καβγά του με τον Χάμπο. «Εν κουλί» απάντησε εκείνος, «το έχετε για το πλακάκι στον τοίχο!».