Όλα για τη δεκάδα τα δίνουν οι παίκτες του MasterChef 3 στο αποψινό επεισόδιο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους υπόσχεται πως αυτή την εβδομάδα θα τη θυμούνται. Ωστόσο, αυτό που δεν έχουν ξεχάσει οι τηλεθεατές είναι η περίφημη ατάκα «Εν κουλί αυτό;» που έχει πάρει, πλέον, θρυλικές διαστάσεις.

Άλλωστε, αποτελεί μία από τις καλύτερες στιγμές φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Και την ατάκα αυτή, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ θα έχουν την ευκαιρία να τη θυμηθούν ξανά οι τηλεθεατές.

Θυμηθείτε το σκηνικό ανάμεσα στους δύο παίκτες:

Ο Παντελής, λοιπόν, φτιάχνει ξανά κουλί, τρολάροντας τον Χαράλαμπο, αν «Εν κουλί αυτό;». Εκείνος του απαντά ότι «Όχι, δεν εν κουλί αυτό Παντελή», δείχνοντας παράλληλα ότι οι δύο παίκτες έχουν αφήσει για τα καλά στην άκρη την κακή στιγμή που είχαν μέσα στο σπίτι, όταν είχαν κληθεί να συνεργαστούν σε παλαιότερο επεισόδιο, όπου Χαράλαμπος και Παντελής είχαν έρθει σε σύγκρουση. Εξάλλου, ο Χαράλαμπος όταν είχε βγει από το MasterChef μέσα από τα social media είχε απολογηθεί για τη συμπεριφορά του απέναντι στον πάντα ήρεμο συμπαίκτη του.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ: