Η άγρια κόντρα του Χαράλαμπου με τον Παντελή μέσα στο MastreChef 3 έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ η φράση του πρώτου «εν κουλί» έκανε θραύση στο Twitter. Ο Κύπριος μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι μαγειρικής, όμως, τόσο ο καβγάς του με τον ήρεμο Παντελή, όσο και το «εν κουλί αυτό» τον κυνηγάνε κι εκτός MasterChef.

Μάλιστα, ο Χαράλαμπος μετά την αποχώρησή του με ανάρτηση του στο Instagram, εκτός από τις τυπικές ευχαριστίες για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, είχε ζητήσει και συγνώμη στον Παντελή για τον καβγά τους. «Απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντελο, Όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!», είχε αναφέρει στην ανάρτηση εκείνη.

Ωστόσο, ο Κύπριος επανήλθε με νέα ανάρτηση και με νέο μήνυμα που είχε αποδέκτη τον Παντελή, θέλοντας και πάλι να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και τον καβγά τους.

«Είχαμε όπως την λέμε τηλεοπτικά “Κακή μέρα”, τα συζητήσαμε και μετά τα βάλαμε κάτω, και σου το είπα και από κοντά και δημόσια, ότι τα λάθη μας ήταν από κοινού, απλά εγώ λόγω του χαρακτήρα μου, έχασα την υπομονή μου και βγήκα εκτός εαυτού. Παρόλα αυτά ξέρω πλέον ποιος είσαι, και τα ποσά αξίζεις μαγειρικά και προσωπικά. Στην Κάλυμνο το καλοκαίρι παρέα, θα γράψουμε μαγειρική ιστορία και το κουλί θα έχει την θέση που του αξίζει!! Καλές επιτυχίες στην Δεκάδα Φίλε μου», έγραψε χαρακτηριστικά.