Δεν έλειψαν οι εντάσεις και σε αυτό το επεισόδιο του MasterChef 3. Ο χαλαρός Παντελής Βούρος κατάφερε να εξοργίσει τον Πάνο Ιωαννίδη και ανάμεσα στους δύο άνδρες να ξεκινήσει ένας έντονος διάλογος, με αφορμή το ψωμί.

Στο συμβούλιο των παικτών με τους κριτές, μετά την ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να μάθει από την κόκκινη ομάδα τι δεν πήγε καλά με το ψωμί. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο Παντελής, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει στον κριτή τι συνέβη, αλλά η απάντηση του δεν άρεσε καθόλου στο γνωστό σεφ.

«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι. Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις», είπε ο Παντελής Βούρος.

«Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Όχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν δεν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει», απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια ο παίκτης του MasterChef 3 προσπάθησε να δικαιολογηθεί ξανά, με τον κριτή φανερά εκνευρισμένο να του απαντά: «Συνεχίζεις; Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».