Με προσβολές, επιθέσεις, καταγγελίες για εκφοβισμό και απαξιωτικά σχόλια εξελίχθηκε η συνεργασία του Παντελή με τον Χαράλαμπο στο χθεσινό MasterChef, όπου οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν σε ζευγάρια.

«Εδώ θα έχουμε ξυλιές στο τετράγωνο» σχολίασε η Άλκηστις μόλις ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο ζευγάρι, και σχεδόν έπεσε μέσα. Ξυλιές δεν έπεσαν, αλλά οι δύο μάγειρες δεν τα βρήκαν πουθενά, ούτε σε ένα σημείο της διαδικασίας, ούτε σε μία στιγμή. Ο Παντελής διατήρησε όλη την ώρα την ολύμπια ψυχραιμία του, κάτι που εκνεύριζε ακόμα περισσότερο τον αλλόφρονα Χαράλαμπο, ο οποίος πίστευε πως δεν θα βγάλουν πιάτο και είχε καταστρώσει και «plan B» θεωρώντας βέβαιη την αποτυχία της απόπειρας του συμπαίκτη του.

Η ξινίλα του Χαράλαμπου υπήρχε ήδη από τον σχεδιασμό του πιάτου ενώ μέσα στο pantry εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με τον έναν να βάζει πράγματα στο καλάθι και τον άλλον να τα βγάζει και τον πρώτο να τα ξαναβάζει κ. ο. κ.

«Δεν θα με κάνεις ρεζίλι» είπε ο Παντελής στον Χαράλαμπο μόλις βγήκαν στον πάγκο. «Ό,τι γίνει το παίρνεις πάνω σου» αντέδρασε ο Χαράλαμπος, ο οποίος είχε πάρει και δικά του υλικά «σε περίπτωση που δεν πάει καλά αυτό που φτιάχνει ο Παντελής, που όπως φαίνεται δεν θα πάει καλά», όπως είπε. «Εγώ όπως και να γίνει βγάζω πιάτο με ή χωρίς εσένα, στον πάτο δεν πάω» είπε στον Παντελή. Διαφωνούσαν για το αν έχει κόψει η κρεμ πατισερί, για το γιατί ο Παντελής δεν φοράει γάντια, για το αν το κουλί είναι κουλί ή κατάλληλο «για να στοκάρει τον τοίχο», όπως είπε ο Χαράλαμπος.

«Δεν θέλω να μου μιλάς όταν δουλεύω» έκοβε ο Χαράλαμπος τον Παντελή, εξοργισμένος μεταξύ άλλων με την ακαταστασία του συμπαίκτη του, «αν βγάλουμε πιάτο είμαστε τυχεροί».

Την κατάσταση σχολίαζαν και οι συμπαίκτες τους, αποκαλώντας τους «δυάδα φωτιά». «Είμαστε ζευγάρι, θα πάμε χέρι χέρι μπροστά και ίσως και στη διαδικασία αποχώρησης» προσπαθούσε να εξηγήσει ο Παντελής στον Χαράλαμπο, ενώ εκείνος έλεγε πως θέλει να χάσει, να πάει στη διαδικασία αποχώρησης και να στείλει τον Παντελή εκτός MasterChef 3.

«Δεν ήταν ωραίο» σχολίασε και ο Ζαχίρ. «Λένε πως μετά τους τσακωμούς γίνονται ωραία πράγματα σε ένα ζευγάρι αλλά αυτοί πάνε για χωρισμό» περιέγραψε την κατάσταση η Ιωάννα.

Ο Χαράλαμπος δεν σταμάτησε να δείχνει στους συμπαίκτες του πώς είχε αφήσει τον πάγκο ο Παντελής, ενώ ο τελευταίος έλεγε με ειλικρινή απορία: «Πού το κακό; Μόλις έκανα και χώρο!»

Στο τέλος ο Χαράλαμπος ζήτησε από τον Παντελή να βγει από την κουζίνα, την ώρα που έστηνε το πιάτο, με τον Παντελή να συνεχίζει τα αστεία, ονομάζοντας το πιάτο τους «το ζόρικο σουδάκι». «Να το ονομάσεις το σουδάκι της αποχώρησης» του απάντησε ο Χαράλαμπος. «Αυτή τη στιγμή είμαστε ζευγαράκι, πάμε να στήσουμε πιάτο. Έλα σε παρακαλώ. (…) Προχώρα τώρα και τελείωνε, μην ξεκινήσω κι εγώ και λαμπαδιάζω, έλα γιατί ξεκινάω και νευριάζω» ξέσπασε κάποια στιγμή ο Παντελής, «αν εσύ είσαι τρελός μία εγώ είμαι δέκα». «Έζησα το bullying για τρία χρόνια και δεν αφήνω κανέναν να με εκφοβίζει» είπε ο Χαράλαμπος στην κοινή τους συνέντευξη στη συνέχεια. «Σε μένα δεν τολμάς να κάνεις bullying».

Όταν στο τέλος ο Παντελής παρουσίασε το πιάτο τους στην κάμερα του MasterChef, ο Χαράλαμπος περιορίστηκε να πει «συμφωνώ ότι διαφωνώ. Στα πάντα».