Με περισσότερα από 2.500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και εκπρόσωπους εταιρειών της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες τα Ermis Awards 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Στο κορυφαίο αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείψει η Μini, που συνεχώς εφαρμόζει καινοτόμες μορφές επικοινωνίας για τα προϊόντα και υπηρεσίες της, που διαφοροποιούν τη Βρετανική μάρκα από τον ανταγωνισμό.

Αποσπώντας το Silver Award για το project «The Mini Design Lab» @ MadWalk, η μάρκα βραβεύτηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη, creativity directors & marketing managers εταιρειών διαφήμισης και επικοινωνίας.

Στο «The Mini Design Lab» @ MadWalk, για πρώτη φορά η Mini και το MAD παρείχαν την ευκαιρία σε ανερχόμενους σχεδιαστές να παρουσιάσουν το ταλέντο τους συμμετέχοντας με τις δημιουργίες τους σε ένα ιδιαίτερο catwalk που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του MadWalk 2018.

Στο μοναδικό fashion music project συμμετείχε η μάρκα, που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και σε κάθε τους μορφή.

Νίκος Τσάδαρης