Για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με το Νίκο Μουρατίδη, το Γιώργο Λεβέντη και το Γιώργο Θεοφάνους μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη «Πρωινή Μελέτη». «Υπάρχουν στιγμές που είναι πραγματικά ζόρικο», είπε. «Είμαστε και οι τέσσερις πολύ έντονοι χαρακτήρες. Κι εγώ δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πιο κακομαθημένη ως γυναίκα».

Χαρακτήρισε «X-Factor» περισσότερο ως μια «σταθερή δύναμη» στο πρόγραμμα του σταθμού, παρά ως «δυνατό χαρτί». Κατά την άποψή της άλλωστε στο δεύτερο είδος υπάγονται μάλλον νέα προγράμματα του σταθμού, όπως, για παράδειγμα, το «Top Chef» αλλά και το ανανεωμένο «Deal».

Ερωτηθείσα σχετικά με τη «μάχη» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 τόνισε ότι υπάρχει άγχος για την έκβαση της φετινής σεζόν.

«Δε μπορώ να σας πω ότι ανησυχώ ότι δε θα τα καταφέρουν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος, πιστεύω απλώς ότι θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια. Ευτυχώς, είναι άνθρωποι και οι δύο που δεν επαναπαύονται καθόλου, εκείνοι μας κυνηγάνε περισσότερο απ’ ό, τι τους κυνηγάμε εμείς. Οπότε πιστεύω ότι δε θα μπουν στο παιχνίδι του “πήγαμε σούπερ και δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε άλλο”. Το σημαντικό πάντως είναι να σου φύγει το άγχος της πρωτιάς» συμπλήρωσε.