Ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στο κλείσιμο της εκπομπής, «Τι λέει;». Η εκπομπή του Alpha έριξε πρόωρα τίτλους τέλους και το μεσημέρι της Παρασκευής βγήκε η τελευταία εκπομπή. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, το κλίμα στο πλατό βάρυνε. Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα. Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει… Να χαμογελάμε… Τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν… Προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάτε. Αλλά το ταξιδάκι μας τελειώνει εδώ, ωραίο, γεμάτο, πλήρες… Τα παθήματα γίνονται μαθήματα… Αξίζει μόνο να χαμογελάμε».

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη από το κανάλι του Alpha, μέχρι τους συνεργάτες της εκπομπής.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος με δυσκολία κατάφερε να πει: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς… Είναι στενάχωρο… Θα τα ξαναπούμε».

Η Τζένη Μελιτά δεν κατάφερε να συγκρατήσεις τα δάκρυα της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι εύκολο να χάνεις τη δουλειά σου».