Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και η εκπομπή του Alpha «Τι λέει;» έριξε πρόωρα τίτλους τέλους. Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα θλιμμένο χαμόγελο και υπό τη συνοδεία του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, «Καιρός να πάμε παρακάτω» αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής.

«Είμαστε εδώ, όπως κάθε μεσημέρι μέχρι σήμερα. Έτσι και σήμερα θέλουμε να φέρουμε το χαμόγελο μέσα στα σπίτια σας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του “Τι λέει;” τελειώνει κι ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Επειδή εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ καλή στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως συνηθίζαμε τόσους μήνες το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Θα χαμογελάσουμε, θα σκεφτούμε αισιόδοξα και όλα γίνονται για καλό. Για κάποιο λόγο γίναν όλα… Άσε που σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα μου, να ακούμε λαϊκά μέχρι τις 5. Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ωραία εκπομπή για εσάς, δροσερή, όχι βροχερή», είπε η παρουσιάστρια.